A. Moodboard tarwe
1) Moodboard over tarwe waarin alle vormen van tarwe staan en enkele manier van hoe tarwe verwerkt word en waar we tarwe in terugvinden.
2) Foto moodboard tarwe:
https://www.pinterest.com/lelieleentje/tarwe/
1) Moodboard over tarwe waarin alle vormen van tarwe staan en enkele manier van hoe tarwe verwerkt word en waar we tarwe in terugvinden.
2) Foto moodboard tarwe:
https://www.pinterest.com/lelieleentje/tarwe/
3) We gaan verder werken met de zaadjes van de tarwe en met de tarwestengels om nog meer het thema tarwe in ons gerecht te laten zien. We zullen zowel de tarwe in zaadjesvorm gebruiken als in vermalen vorm.
B. Moodboard Ingrediënten
1) Moodboard over de ingrediënten die in ons gerecht gebruikt worden.
2) Foto moodboard ingrediënten:
https://www.pinterest.com/lelieleentje/ingredi%C3%ABnten/
3) We hebben besloten dat we verder zullen werken met chocolade maar dit in combinatie met tarwe. Ook zouden we sjablonen gebruiken om vormen te creëren met cacao.
C. Moodboard bereidingswijzen
1) Moodboard over bereidingswijzen om het gerecht te maken.
2) Foto moodboard bereidingwijzen:
https://www.pinterest.com/lelieleentje/bereidingswijzen/
3) We hebben besloten om de espumafles te blijven gebruiken om de sponscake te maken en daarbij gebruik te maken van een mal om de sponscake in een bepaalde vorm te krijgen. Ook gaan we de techniek au bain marie blijven gebruiken om de chocolade te smelten.
D. Moodboard experience/ ervaring
1) Moodboard over de ervaring en de beleving van hoe je gerechten kan ervaren en beleven.
2) Foto moodboard ervaring:
https://www.pinterest.com/lelieleentje/experience/
3) We zouden gebruik maken van een koepel waaronder dan de brownie zou zitten en je de koepel zou moeten stukslaan om aan de brownie te kunnen. Ook life cooking aan de tafel vinden we zeer interessant om bijvoorbeeld de sponscake op te eten, dat je aan tafel ziet hoe de sponscake ontstaat. Waardoor je het gerecht heel anders zou ervaren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten