zondag 29 november 2015

14. Moodboards 2


A. Moodboard dresseren en borden

1) Om nog een beter idee te krijgen van welke borden er bestaan en welke manieren van hoe we nog onze cremeux van aardbeien zouden kunnen serveren maakten we moodboards (zie blog punt 12. Presentatie en feedback en punt 13. Brainstorms 2).

2) Foto + link moodboard dresseren en borden:
https://www.pinterest.com/lelieleentje/dresseren-en-borden/


3) Enkele vormelementen leken ons wel interessant, maar momenteel moeten we nog samen met de chef de uiteindelijke vorm van het bord beslissen.






B. Moodboard bottles/ flesjes

1) Om de gin- tonic te presenteren zijn we nog op zoek naar een flesje om deze bij het bord te dresseren (zie blog punt 12. Presentatie en feedback, presentatie gerecht). Door middel van het moodboard willen we kijken wat de mogelijkheden zijn om de gin- tonic origineel te serveren en voor een goede experience te zorgen.

2) Foto + link moodboard bottles:
https://www.pinterest.com/lelieleentje/bottles/


3) We hebben besloten om de beugelfles te gebruiken voor het serveren van de gin tonic met tarwegraspoeder/ appelsap met tarwegraspoeder.. Deze fles heeft een rustiek karakter en past goed in de hele "buiten op het veld" setting. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten