1) Het idee kwam door blogpost 12 doordat we last hadden van ongenodigde gasten (beestjes) in ons bord en dit is de reden dat we de tarwe bacterie en beestjes vrij wilden maken.
2) Foto's tarwe bacterievrij maken:
Om de de tarwe bacterie en beestjes vrij te maken gingen we kijken hoe ze mais bacterie en beestjes vrij maakten, dit doen ze door de mais te koken. Omdat de tarwe ook krokant zou moeten blijven kwamen we op het idee om de tarwe te roosteren en zo konden we ook snel de tarwe drogen.
|
Tarwe |
|
Tarwe koken |
|
Tarwe koken |
|
Tarwe koken |
|
Tarwe na het koken |
|
Tarwe in de oven roosteren om deze te drogen |
|
Geroosterde tarwe |
3)
We hebben besloten om de tarwe eerst 5 min te koken en daarna deze te roosteren waardoor de vorm van de tarwe behouden blijft en niet verdubbeld in volume.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten